Sprog vi understøtter

Mange typer af oversættelser på forskellige sprog

Et godt oversættelsesbureau kan oversætte til mange sprog. De bedste oversættelsesbureauer kan oversætte til stort set alle verdens sprog uden kvaliteten bliver forringet. I LingoBob har vi et ønske om være det bedste danske oversættelsesbureau, hvorfor vi har skabt et bureau, der kan tilbyde oversættelser af stort set alle verdens sprog. Vores katalog indeholder over 70 forskellige sprog, som vi kan tilbyde vores kunder oversættelser til og fra. Disse sprog indbefatter blandt andet nogle af verdens mest udspredte sprog, som f.eks: tysk, russisk, spansk, engelsk, italiensk, arabisk, kinesisk, m.m., men vi tilbyder også en bred vifte af oversættelser af mindre udspredte sprog. Især i Asien og Afrika findes der mange forskellige dialekter, men vi er rustet til at kunne håndtere de fleste.

Hos LingoBob oversætter vi ikke kun fra og til dansk. Vi tilbyder oversættelser til og fra alle vores sprog. Dette betyder, at du f.eks. kan få lavet en oversættelse fra tysk til fransk, eller fra spansk til svensk og finsk. Dette gør det muligt for os at tilbyde oversættelser på mere end 5.000 forskellige kombinationer, hvilket gør, at du og din virksomhed kan være sikker på, at vi er rustet til at løse din opgave.

Vi har de bedste oversættere på alle sprog

Vi bestræber os på at være dit og din virksomheds foretrukne oversættelsesbureau, hvorfor vi har opbygget et bureau, som kan tilbyde oversættelser til markedets mest favourable priser samt de bedste leveringsdatoer.
LingoBob har samlet et arsenal af de bedste oversættere fra hele verdenen, som altid står parat til at løse dine opgaver. Hos LingoBob stiller vi høje krav til vores oversættelser. Derfor har vi en række fremgangsmåder for hvordan vores oversættere skal håndtere en opgave, således at oversættelserne lever op til vores høje standarder.

For at vi kan sikre vores kunder, at oversættelserne er af højeste kvalitet, har vi taget skridtet endnu længere. Du er garanteret, at din tekst kun bliver håndteret af oversættere, der har modersmål i netop det sprog, som din tekst skal oversættes til. Denne fremgangsmåde sikrer, at svære termer bliver oversat korrekt, så den oprindelige betydning i den originale tekst ikke forsvinder. Ydermere er en af fordelene ved at anvende modersmålsoversættere, at du garanteres en mere letlæselig og flydende oversættelse, der vil fremstå som om, den var skrevet af en indfødt og dermed ikke ligne en oversættelse.    

Gennemsigtighed i oversættelsesbranchen

Hos LingoBob har vi gjort det til et af vores mål at være det første oversættelsesbureau, som fremmer gennemsigtighed gennem hele virksomheden. Hos LingoBob har vi den overbevisning, at oversættelsesbranchen har været alt for uigennemskuelig, hvilket har medvirket til, at branchen har mistet en vis grad af troværdighed. Der findes adskillige eksempler på, hvor kunder har modtaget en oversættelse af ringere kvalitet end aftalt eller, at kunder har modtaget ekstra gebyrer for arbejde, der ikke var tydeligt beskrevet i aftalen. Den manglende gennemsigtighed hos andre oversættelsesbureauer har medført, at potentielle kunder nu er mere tilbageholdende, når de skal bestille en oversættelse.

LingoBob er et nyt og unikt oversættelsesbureau. Fundamentet i LingoBobs organisation er bygget på total gennemsigtighed, hvorfor vi adskiller os fra den traditionelle måde at drive et oversættelsesbureau på. Når du bestiller en oversættelse hos os, kan du være sikker på, at du ikke vil modtage skjulte gebyrer på regningen eller, at andre urealistiske forudsætninger skal opfyldes for, at du kan få oversættelsen til den aftalte pris. Hos LingoBob er dén pris du får, når du bestiller en oversættelse, altid den pris, du betaler. Der forekommer aldrig ekstra gebyrer hos LingoBob!
 Det er vores ønske, her hos LingoBob, at genoprette troværdigheden i oversættelsesbranchen. Hos os er der total gennemsigtighed, vi fortæller vores kunder præcis hvordan en oversættelse forløber, og hvordan den bliver udarbejdet.  

Kontakt os

LingoBob står altid klar til at hjælpe dig med dine behov. Hvis du har nogle spørgsmål til vores måde at udføre en oversættelse på, skal du endelig tage kontakt til os. Som tidligere nævnt, støtter LingoBob op omkring total gennemsigtighed, og vi vil gerne gøre ende på mistilliden, der eksisterer i oversættelsesbranchen. Vi holder intet hemmeligt, og der er aldrig skjulte gebyrer i vores tilbud, når du lægger en ordre hos os.

Har du spørgsmål til din tekst eller til din ordre, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os på telefon eller mail:

Tlf: 70 28 60 30 Mail: info@lingobob.dk  

Vi oversætter til og fra disse sprog

Afrikansk
Arabisk
Armensk
Assamesisk
Azeri
Bengali
Bodo
Bokmaal
Bosnisk
Bulgarsk
Dansk
Dogri
Engelsk
Estisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Fransk
Fæerøsk
Græsk
Hebraisk
Hindi
Hollandsk
Indonesisk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Kannada
Kasakhisk
Kashmiri
Kinesisk
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Lettisk
Litauisk
Makedonsk
Malaysisk
Manipuri
Marvari
Nepalsk
Norsk
Nynorsk
Oriya
Polsk
Portugisisk
Punjabi
Bestil tilbud på oversættelse

Kvalitetsgaranti

Vi sikrer 100% tilfredshed ved at give dig 10 dages reklamationsret.

Læs mere

Prisgaranti

Vi har den bedste pris, og matcher hvis du får et billigere tilbud.

Læs mere

Hasteoversættelse

Skal det gå ekstra hurtigt tilbyder vi hastelevering.

Læs mere