Oversættelse

Hurtig levering

Altid hurtig oversættelse og vi garanterer den aftalte deadline.

Højeste kvalitet

Alle vores oversættere er uddannet på kandidat-niveau eller tilsvarende, har stor professionel erfaring og oversætter altid kun til deres modersmål.

Udvidet korrekturlæsning

Vi tilbyder altid udvidet korrekturlæsning, både på din kildetekst og på vores oversættelse.

Bestil tilbud

Ring til os på +45 42 67 02 52 eller skriv på info@lingobob.dk

Bliv ringet op

Kvalitetsgaranti

Vi sikrer 100% tilfredshed ved at give dig 10 dages reklamationsret.

Læs mere

Prisgaranti

Vi har den bedste pris, og matcher hvis du får et billigere tilbud.

Læs mere

Hasteoversættelse

Skal det gå ekstra hurtigt tilbyder vi hastelevering.

Læs mere

Oversættelse af stort set alle verdens sprog

Hos LingoBob tilbyder vi oversættelser på over 70 forskellige sprog. Der findes ingen sprogbarriere, der er for stor en udfordring til vores oversættere. De mange sprog vi oversætter på, gør os til et fleksibelt oversættelsesbureau, som altid gerne vil hjælpe med din eller din virksomheds næste oversættelse.

Vores brede vifte af forskellige oversættelser omfatter 51 af verdens mest udbredte sprog, og derudover tilbyder vi også en række oversættelser på over 20 af Asiens mange forskellige og mindre udbredte sprog.

Blandt de mange forskellige sprog vi oversætter til og fra er blandt andet dansk, russisk, kinesisk, spansk, tysk, engelsk, tyrkisk, svensk, norsk, portugisisk, polsk, islandsk, koreansk eller grønlandsk, for at nævne nogle i flæng. Vi oversætter ikke kun til og fra dansk, men derimod på tværs af alle de sprog vi udbyder.

Sammenlagt giver dette en bred vifte af oversættelser, hvilket betyder, at vi kan tilbyde over 5.000 forskellige sprogkombinationer. Der findes derfor næsten ingen begrænsninger, når du eller din virksomhed benytter LingoBob til oversættelse af tekster.

 Læs mere om sprog her.

 

Oversættelser af høj kvalitet

Vores mange professionelle oversættere arbejder med afsæt i deres modersmål, og derfor falder det dem naturligt at oversætte tekster fra eksempelvis spansk til dansk eller fransk til engelsk. Vores professionelle oversættere sidder klar til at udføre flydende oversættelser, der er skræddersyet til dine behov. Da oversætterne kan oversætte flydende på deres modersmål, udføres der også en mere korrekt oversættelse af komplicerede termer eller fagord. Du kan derfor være sikker på, at dine faglige oversættelser bliver helt korrekte.


 

Hurtige oversættelser

Hos LingoBob lover vi dig markedets billigste priser samt leveringstider. Når du bestiller en oversættelse hos LingoBob får du ikke kun markedets bedste pris, du får også en leveringsdato, som er meget favorabel. Har du behov for at få lavet din oversættelse endnu hurtigere, har du mulighed for at tilvælge 'hasteopgave' i forbindelse med din bestilling. Benytter du denne mulighed, vil du blive bedt om at udfylde nogle informationsfelter, så vi kan kontakte dig omkring dine specifikke krav. Vores oversættelser er altid af højeste kvalitet, så selv hvis du bestiller en hasteoversættelse, garanterer LingoBob, at du får en oversættelse af høj kvalitet. 


 

LingoBob oversætter alle teksttyper

Hos LingoBob stræber vi efter at være dit foretrukne oversættelsesbureau, og derfor tilbyder vi oversættelser af stort set alle teksttyper, hvilket gør det det nemt for dig og din virksomhed, når I har behov for oversættelser. Vi tilbyder eksempelvis oversættelser af juridiske, medicinske eller tekniske tekster.

Vores oversættelser er altid af allerhøjeste kvalitet. Vi ved, hvor vigtig kvaliteten er, når der for eksempel er tale om en juridisk tekst. Det kan få alvorlige konsekvenser, hvis sådan en tekst er oversat forkert. Drejer det sig om oversættelser af medicinske tekster, kan det få alvorlige konsekvenser, hvis dokumenterne ikke er oversat korrekt. Derfor gør vi det til vores mål, kun at levere oversættelser af den højeste kvalitet.

Tekstdokumenter, der uploades i standardiserede filformater, simplificerer processen, og medvirker til, at du modtager din oversættelse endnu hurtigere. Har du dokumenter i en bestemt filformat, skal du dog ikke bekymre dig. Vi arbejder med næsten alle filformater, der findes, og hvis du er i tvivl om dit dokument er i et kompatibelt filformat, så tag endelig kontakt til os, hvorefter vi hjælper dig. Tekstdokumenter, der uploades i u-standardiserede filformater, kan påvirke leveringstiden og prisen, fordi der skal stilles tid til rådighed for at konvertere filformatet.  


 

Indhent tilbud på oversættelse allerede nu

En klar fordel ved at gøre brug af LingoBob er, at det er hurtigt og nemt at indhente tilbud. Bestillingsformularen er en simpel og hurtig måde at få sin oversættelse vurderet på og prissat hurtigst muligt. Upload blot dit tekstdokument, og du er i gang med oversættelsen.

Indhent dit tilbud her.


 

LingoBob - en oplagt samarbejdspartner

Med ovenstående i tankerne er LingoBob en oplagt samarbejdspartner, når det gælder oversættelser. Med LingoBob har du mulighed for at få oversat næsten hvilket som helst tekstdokument på over 70 forskellige sprog. Oversættelsen foregår hurtigt og nemt, og prisen får du oplyst inden for kort tid. Processen er simpel og ligetil, og du slipper for ventetid og andre komplikationer.


 

Hvem er vi?

LingoBob er et dansk oversættelsesbureau, som ligger i København. Har du brug for en oversættelse på et sprog, som vi ikke har oplyst på vores liste, er du mere end velkommen til at kontakte os. Derefter gør vi alt, hvad vi kan, for at imødekomme dine ønsker.

Læs mere om LingoBob her.