Engelsk oversættelse

Hurtig levering

Altid hurtig oversættelse og vi garanterer den aftalte deadline.

Højeste kvalitet

Alle vores oversættere er uddannet på kandidat-niveau eller tilsvarende, har stor professionel erfaring og oversætter altid kun til deres modersmål.

Udvidet korrekturlæsning

Vi tilbyder altid udvidet korrekturlæsning, både på din kildetekst og på vores oversættelse.

Bestil tilbud

Ring til os på +45 42 67 02 52 eller skriv på info@lingobob.dk

Bliv ringet op

Kvalitetsgaranti

Vi sikrer 100% tilfredshed ved at give dig 10 dages reklamationsret.

Læs mere

Prisgaranti

Vi har den bedste pris, og matcher hvis du får et billigere tilbud.

Læs mere

Hasteoversættelse

Skal det gå ekstra hurtigt tilbyder vi hastelevering.

Læs mere

Når en tekst skal oversættes til et andet sprog, er det altafgørende, at den bliver oversat korrekt. Når man opererer i internationale sammenhænge, og en tekst skal formidles til personer med et andet modersmål, har tekstens oversættelse stor betydning for den endelige forståelse. Gennem tiden er der set talrige eksempler på fejlagtige oversættelser, som har medført fatale fejl og konsekvenser. Retssager er blevet tabt, ordrer er blevet annulleret, og kunder tabt på gulvet. Altsammen resultater af fejl og misforståelser i en oversættelse. Det er derfor yderst vigtigt, at en oversættelse er gennemarbejdet og velovervejet, før den ser offentlighedens lys.

Det engelske sprog

Engelsk er det sprog, der oftests anvendes i internationale sammenhænge. Udover at være det officielle sprog i både Storbritannien og USA, er engelsk det officielle sprog i 58 lande samt 21 selvstyrende stater. Dette understreger bl.a. sprogets udbredelse og store betydning på verdensplan.

Selvom antallet af mennesker, der dagligt taler sproget, overgås af kinesisk, findes der engelsktalende samfund over hele verden. Som følge af sprogets store udbredelse, eksisterer der adskillige variationer af engelsk. Både Standard-engelsk, Australsk-engelsk, Cockney og Black English er variationer inden for sproget. Traditionelt set sættes der dog et hovedskel mellem Britisk-engelsk og Amerikansk-engelsk.

Professionelle oversættelser fra dansk til engelsk

Danmark er et lille land, og internationalt samarbejde er derfor en naturlig del af det danske erhvervsliv. Danmark importerer og eksporterer dagligt en stor mængde varer både til og fra andre lande. Blandt Danmarks største samarbejdspartnere er både Storbritannien og USA, hvilket gør behovet for engelske oversættelser i forretningsforbindelse stort. Dette betyder, at oversættelser til og fra engelsk er blandt de mest populære former for oversættelser - både for privatpersoner og virksomheder.

I Danmark bliver vi undervist i det engelske sprog fra tidligt i folkeskolen, og befolkningen er derfor generelt gode til det engelske sprog. Dette betyder, at mange mennesker mener, at de er kompetente nok til selv at stå for diverse internationale oversættelser. Det er dog vigtigt at tage højde for, at der ofte vil være grammatiske aspekter, ord og/eller vendinger, der har en særlig betydning, hvor både kultur og forforståelse spiller en afgørende rolle. Forståelsen af et ord på ét sprog, kan derfor være radikal anderledes på et andet.

Læs også: dansk oversættelse.

Vi oversætter til og fra engelsk

Hos LingoBob kan vi hjælpe dig med at oversætte alt fra mindre tekster til lange dokumenter. Vi råder over et stort netværk af kompetente oversættere, der garanterer dig en korrekt og velformuleret engelsk oversættelse - uanset om du ønsker en oversættelse til eller fra engelsk. Vores engelske oversættere tager højde for både kulturelle og sproglige forskelle i diverse lande, og vi tilbyder ligeledes modersmålsoversættelser, hvor oversætteren har det fornødne kendskab til det engelske sprogbrug i det valgte område. LingoBob kan med sikkerhed oversætte dine tekster professionelt, så du ikke står med risikoen for fejloversættelser, som kan påvirke din virksomheds image og troværdighed. Vi kan nemt, hurtigt og billigt hjælpe dig med dine oversættelser til og fra engelsk.

Typer af oversættelse

LingoBob tilbyder en lang række forskellige oversættelsesmuligheder, når dine tekster eller dokumenter skal oversættes til og fra engelsk.

Læs mere om: Typer af oversættelse.

Få et tilbud på engelsk oversættelse

Er du interesseret i at få oversat materiale til eller fra engelsk, kan du uforpligtende få et tilbud fra LingoBob. Tryk på ‘Bestil tilbud på oversættelse’ på toppen af siden og udfyld kontaktformularen. Herefter vil LingoBob kontakte dig inden for kort tid med et tilbud, der er udarbejdet på baggrund af dine specifikke ønsker og behov.

Hvis du er i tvivl om, hvilken oversættelsestype, der passer bedst til dine behov, kan du kontakte LingoBob og få gode råd til valg af dette. Hvis du blot ønsker information om andet, der relaterer sig til oversættelser til og fra engelsk, står vi altid til rådighed for at hjælpe dig. Kontakt os på telefon +45 42 67 02 52 for at høre mere.