Færøsk oversættelse

Hurtig levering

Altid hurtig oversættelse og vi garanterer den aftalte deadline.

Højeste kvalitet

Alle vores oversættere er uddannet på kandidat-niveau eller tilsvarende, har stor professionel erfaring og oversætter altid kun til deres modersmål.

Udvidet korrekturlæsning

Vi tilbyder altid udvidet korrekturlæsning, både på din kildetekst og på vores oversættelse.

Bestil tilbud

Ring til os på +45 42 67 02 52 eller skriv på info@lingobob.dk

Bliv ringet op

Kvalitetsgaranti

Vi sikrer 100% tilfredshed ved at give dig 10 dages reklamationsret.

Læs mere

Prisgaranti

Vi har den bedste pris, og matcher hvis du får et billigere tilbud.

Læs mere

Hasteoversættelse

Skal det gå ekstra hurtigt tilbyder vi hastelevering.

Læs mere

Færøsk kommer fra det oldnordiske sprog og bliver i dag set som et vestnordisk sprog.Sproget tales kun på Færøerne og blev ført til landet af landnamsmændene i det 9.århundrede.

Sproget er talt af en lille mængde mennesker, dog er der fem dialekter på færøerne. Dialekterne er Norderøddialekt, Østerødialekt, Vågødialekt, Sydstrømødialekt og Søndenfjordsdialekt. Mennesker med de forskellige dialekter kan have svært ved at forstå hinanden og dialekterne har en meget skarp geografisk opdeling.

Det færøske alfabet, som er udarbejdet fra det latinske alfabet, består af 29 bogstaver og kaldes stavraðið.

Læs mere om hvilke sprog vi kvalitetsgaranti

Vi oversætter både fra og til færøsk

Hvis du skal have oversat en tekst til eller fra færøsk, kan LingoBob i høj grad hjælpe dig. Hos LingoBob har vi et professionelt netværk af modermålsoversættere, der har stor viden og erfaring indenfor færøsk.

Hvor tales der færøsk?

Færøsk er et sprog der tales af meget få mennesker i verden. Færøsk tales af 48.000 indbyggere på Færøerne, men det tales ligeledes af 25.000 mennesker i Danmark og 5.000 mennesker i resten af verden.

Forkortelse af færøsk

Forkortelser af færøsk bruges eksempelvis til manualer, ordbøger og som endelser på domænenavne. Forkortelserne for færøsk er fo (ISO 639-1), fao (ISO 639-2) og fao (ISO 639-3).

Bestil et tilbud på en færøsk oversættelse 

Ønsker du at få oversat entekst til/fra færøsk, kan du her på siden bestille et tilbud på nøjagtig din tekst. Du skal blot trykke på 'bestil' knappen i toppen af siden og udfylde kontaktformularen. Vi vil herefter, kontakte dig hurtigst muligt med et tilbud, der er udarbejdet nøjagtigt efter din tekst.

Hvis du har yderligere spørgsmål omkring LingoBob og vores services, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.