Fransk oversættelse

Hurtig levering

Altid hurtig oversættelse og vi garanterer den aftalte deadline.

Højeste kvalitet

Alle vores oversættere er uddannet på kandidat-niveau eller tilsvarende, har stor professionel erfaring og oversætter altid kun til deres modersmål.

Udvidet korrekturlæsning

Vi tilbyder altid udvidet korrekturlæsning, både på din kildetekst og på vores oversættelse.

Bestil tilbud

Ring til os på +45 42 67 02 52 eller skriv på info@lingobob.dk

Bliv ringet op

Kvalitetsgaranti

Vi sikrer 100% tilfredshed ved at give dig 10 dages reklamationsret.

Læs mere

Prisgaranti

Vi har den bedste pris, og matcher hvis du får et billigere tilbud.

Læs mere

Hasteoversættelse

Skal det gå ekstra hurtigt tilbyder vi hastelevering.

Læs mere

Når en tekst skal oversættes, er der mange elementer, som kan have indflydelse på den endelige forståelse og betydning af dokumentet. Både kulturelle og sproglige aspekter er essentielle at have kendskab til, når en tekst skal oversættes. Derfor kan det være svært selv at oversætte en tekst, hvis ikke man har den rigtige forforståelse og kendskab til sproget og kulturen bag. Ved at gøre brug af et oversættelsesbureau, sikrer du dig, at din tekst bliver oversat professionelt og korrekt. Hermed mindsker du sandsynligheden for eventuelle fejl og mangler i teksten, som kan have afgørende betydning for dokumentets endelige betydning. Gennem tiden er der set utallige eksempler på fejlagtige oversættelser, som har medført fatale fejl og konsekvenser. Derfor kan et oversættelsesbureau være nyttigt at gøre brug af, hvis du vil sikre dig en professionel oversættelse.

Det franske sprog

Fransk er et sprog, der tales overalt i verden. På verdensplan taler mere end 220 millioner mennesker sproget, og der findes adskillige fransktalende mennesker på alle verdens kontinenter. Udover i Frankrig, så er fransk det officielle sprog i Monaco, Belgien, Schweiz, Canada og på Haiti.

Dog er størstedelen af verdens fransktalende befolkning bosat i Afrika, hvor mere end 115 millioner mennesker fordelt over 31 lande kan tale sproget. På verdensplan har både den franske kunst, litteratur, filmindustri, mode, mad og vin haft stor indflydelse på resten af verden, og den franske kultur kommer derfor til udtryk i flere af verdens lande. 

Professionelle oversættelser fra dansk til fransk

Frankrig er, lige efter Tyskland, EU’s næststørste økonomi og den 5. største økonomi på verdensplan. Dette gør Frankrig til en vigtig spiller på det internationale marked, og det kan derfor ofte være nødvendigt at få oversat vigtige dokumenter til og fra fransk. Også for Danmark spiller Frankrig en afgørende rolle. Landet er en af Danmarks største handelspartnere, som i 2013 stod for import af danske varer for over 20 millioner euro. 

I Danmark bliver vi undervist i det franske sprog i slutningen af folkeskolen, og det er ligeledes et sprog, som kan tilvælges i gymnasiet. Dog er vi danskere langt fra vante til at kommunikere på fransk, og det kan derfor være altafgørende at få professionel hjælp til oversættelse af franske tekster. Det franske sprog er gennem tiden kun blevet af større betydning for et stort antal af danske virksomheder grundet øget samhandel. Dette har skabt et naturligt behov for franskkyndige oversættere, der har kompetencer til franske oversættelser og kendskab til kulturen og sproget bag. 

Læs også: tysk oversættelse.

Vi oversætter til og fra fransk

LingoBob er et online oversættelsesbureau, som har et stort netværk af dygtige og professionelle oversættere, der favner hele verden. Skal du have lavet oversættelser til eller fra fransk, er LingoBob en optimal partner, da vores oversættere har kendskab til både sproget og kulturen bag det franske. Vi benytter os af modersmålsoversættelse, hvilket betyder, at vores franske oversættere er yderst opmærksomme på de sproglige og kulturelle nuancer, der findes i forskellige fransktalende lande. På fransk kan der ofte forekomme særlige vendinger samt grammatiske aspekter, som har særlig betydning for den franske kultur eller den kontekst, hvor sproget bruges. Hvis ikke et oversættelsesbureau benyttes i situationer som disse, kan det resultere i fejlagtige oversættelser, som fremstår sjuskede og uprofessionelle. 

Typer af oversættelse

Du kan vælge mellem fire forskellige typer af oversættelse, når du skal have oversat din tekst til eller fra fransk. Læs mere her om de forskellige typer af franske oversættelser, som vi tilbyder hos LingoBob. Du kan ligeledes altid kontakte os, hvis du har brug for hjælp eller rådgivning til valg af oversættelsestype. 

Læs mere om: Typer af oversættelse.

Få et tilbud på fransk oversættelse

Hos LingoBob står vi altid til rådighed, hvis du ønsker hjælp til oversættelse af en fransk tekst. Ligeledes står vi klar med hjælp og rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvilken form for oversættelse, der passer til din franske tekst. Du kan derfor altid kontakte os med henblik på dette. 

Få et uforpligtende tilbud på oversættelse via vores bestillingsformular. Efter at have udfyldt formularen, vil LingoBob kontakte dig med et konkret tilbud på din oversættelse. Hos LingoBob tilbyder vi dig altid prisgaranti, hvilket betyder, at skulle du finde et bedre tilbud hos et andet oversættelsesbureau, så matcher vi prisen. 

Hvis du har yderligere spørgsmål omkring LingoBob og vores services, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.