Spansk oversættelse

Hurtig levering

Altid hurtig oversættelse og vi garanterer den aftalte deadline.

Højeste kvalitet

Alle vores oversættere er uddannet på kandidat-niveau eller tilsvarende, har stor professionel erfaring og oversætter altid kun til deres modersmål.

Udvidet korrekturlæsning

Vi tilbyder altid udvidet korrekturlæsning, både på din kildetekst og på vores oversættelse.

Bestil tilbud

Ring til os på +45 42 67 02 52 eller skriv på info@lingobob.dk

Bliv ringet op

Kvalitetsgaranti

Vi sikrer 100% tilfredshed ved at give dig 10 dages reklamationsret.

Læs mere

Prisgaranti

Vi har den bedste pris, og matcher hvis du får et billigere tilbud.

Læs mere

Hasteoversættelse

Skal det gå ekstra hurtigt tilbyder vi hastelevering.

Læs mere

Spansk tales af omkring 330 millioner mennesker i verden, hvilket gør det spanske sprog til det fjerde mest talte sprog i verden. Det spanske sprog er blevet spredt ud over store dele af verden, dog hovedsageligt koncentreret på det Sydamerikanske kontinent samt i Mellemamerika og dele af Europa. Det spanske sprog (eller castiliansk) er et romansk sprog og har udviklet sig i flere dialekter i løbet af 800-tallet.

Læs mere omkring de mest brugte sprog i verdenen

Vi klarer oversættelsen både til og fra spansk

Vi har et stort og professionelt team af oversættere hos LingoBob. Derfor er vi det helt rigtige valg, hvis du ønsker en tekst oversat til eller fra spansk. Som nævnt ovenfor er spansk et udbredt sprog, hvorfor adskillige forskellige dialekter er opstået. Således er spansk ikke bare spansk, og det er derfor vigtigt, at man har en professionel oversætter, som kan få den rigtige mening frem i teksten, når et dokument skal oversættes fra et sprog til et andet. LingoBob benytter sig derfor kun af modersmålsoversættere, da denne metode styrker kvaliteten af en oversættelse.

Ved at benytte LingoBobs til at bearbejde det spanske sprog for dig undgår man, at essentielle meninger eller pointer i den givne tekst forsvinder.

Spansktalende lande 

Spansk er selvfølgelig det officielle sprog i Spanien, men derudover er spansk det officielle sprog i 19 andre lande. Disse lande inkluderer blandt andet Mexico, samt store dele af det Sydamerikanske kontinent med lande såsom Argentina, Chile og Peru samt mange flere. Udover lande hvor spansk er det officielle sprog, er der også mange tosprogede lande, hvor spansk er det andet sprog. Således er spansk et sprog, man kan benytte sig af i store dele af verden.

Forkortelsen for spansk

Forkortelsen for det spanske sprog, som ofte bruges i brochure, manualer og andet materiale er es (ISO 639-1), spa (ISO 639-2) samt spa (ISO 639-3).

Bestil et tilbud på din spanske oversættelse

Få et uforpligtende tilbud på oversættelse via vores bestillingsformular. Efter at have udfyldt formularen, vil LingoBob kontakte dig med et konkret tilbud på din oversættelse. Hos LingoBob tilbyder vi dig altid prisgaranti, hvilket betyder, at skulle du finde et bedre tilbud hos et andet oversættelsesbureau, så matcher vi prisen. 

Hvis du har yderligere spørgsmål omkring LingoBob og vores services, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.