Medicinsk oversættelse

Hurtig levering

Altid hurtig oversættelse og vi garanterer den aftalte deadline.

Højeste kvalitet

Alle vores oversættere er uddannet på kandidat-niveau eller tilsvarende, har stor professionel erfaring og oversætter altid kun til deres modersmål.

Udvidet korrekturlæsning

Vi tilbyder altid udvidet korrekturlæsning, både på din kildetekst og på vores oversættelse.

Bestil tilbud

Ring til os på +45 42 67 02 52 eller skriv på info@lingobob.dk

Bliv ringet op

Kvalitetsgaranti

Vi sikrer 100% tilfredshed ved at give dig 10 dages reklamationsret.

Læs mere

Prisgaranti

Vi har den bedste pris, og matcher hvis du får et billigere tilbud.

Læs mere

Hasteoversættelse

Skal det gå ekstra hurtigt tilbyder vi hastelevering.

Læs mere

Hvad er en medicinsk oversættelse?

Når du skal have foretaget en medicinsk oversættelse, så er der oftest tale om dokumenter inden for sundhedsvæsenet. Typisk er der tale om yderst følsomme dokumenter med mange medicinske termer og vendinger. Dette gør dokumenterne følsomme, da en enkelt lille fejl i oversættelsen, kan give hele dokumentet en ny og afgørende betydning. Hos LingoBob er vi bevidste om vigtigheden af, at en medicinsk oversættelse bliver udført 100 % korrekt, og at fejl i disse dokumenter er dybt uacceptabelt. Hos LingoBob er du altid sikret professionel medicinsk oversættelse, hvilket vil sige, at vores translatører har en bred erfaring inden for medicinsk oversættelse, og dermed en stor forståelse for det medicinske sprog. Tilmed benytter vi os udelukkende af translatører som oversætter til eget modersmål.

 


 

Kvalitetsgaranti på medicinsk oversættelse

Ved udførelse af en medicinsk oversættelse, er det yderst vigtigt, at translatøren vender og vejer brugen af hvert enkelt ord. En misfortolkning eller slåfejl i en medicinsk oversættelse, kan have enorme konsekvenser for brugeren af dokumentet. Dokumenter hvor der er brugt medicinsk oversættelse, kan eksempelvis være en brugsanvisning til et receptpligtig præparat. Fejl i disse dokumenter kan derfor have livsfarlige konsekvenser. Hos LingoBob yder vi kvalitetsgaranti. Dette vil sige, at hvis du finder vores kvalitet utilfredsstillende, så har du 10 dages reklamationsret til at reagere på dette. Herefter udbedrer vi de fejlen, eller tilbyder 100 % tilbagebetaling.

Haster din medicinske oversættelse?

I brancher hvor medicinsk oversættelse benyttes, sker det ofte at en oversættelse af et dokument skal kunne leveres med kort tidsfrist. Hvis en lægerapport eksempelvis skal til udlandet, kan det være tale om en oversættelse, som skal være klar inden for få dage. Derfor kan du hos LingoBob vælge et tillægsprodukt til medicinsk oversættelse, som kaldes hasteoversættelse. Dermed kan vi garantere dig, at din bestilling vil blive prioriteret først, og at du derfor vil modtage dit oversatte dokument hurtigere end ellers. Ydermere har vi generelt en politik om, at skulle vi mod alle forventninger ikke overholde en deadline, så slår vi 25 % af prisen på medicinsk oversættelse.

 


 

Hvilke brancher bruger medicinsk oversættelse?

En medicinsk oversættelse kan egentlig være en nødvendighed i mange forskellige brancher. Hyppigst ser vi brug af medicinsk oversættelse i sundhedsvæsenet, hvilket dog også er en bred fortolkning. Herunder falder både lægehuse, hospitaler, bosteder, laboratorier, apoteker og meget mere end dette. Foruden at medicinsk oversættelse benyttes i medicinalbranchen, så ser vi også tilfælde hvor en medicinsk oversættelse bruges i forbindelse med biokemi, bioteknologi, toksikologi og naturligvis også farmakologi. Disse branchers sprogbrug indeholder mange latinske betegnelser for eksempelvis titler på præparater eller diagnoser. For en translatør uden en medicinsk baggrundsforståelse, kan det derfor være en umulig opgave at udføre medicinsk oversættelse. Derfor benytter vi os udelukkende af translatører med bred erfaring indenfor medicinsk oversættelse.

Dokumenter hvor medicinsk oversættelse benyttes

En medicinsk oversættelse gør sig egentlig gældende ved utallige typer af dokumenter. På hospitaler finder disse sted ved patent-filer, lægebreve eller laboratorieprøver - eksempelvis blodprøver, som skal sendes til behandling i udlandet, eller som af anden årsag skal benyttes på tværs af flere sprog. Ligeledes gælder det farmaceutiske og medicinske virksomheder, hvor medicinsk oversættelse eksempelvis bruges til indlægssedler, reklamer, testrapporter og meget mere. Uanset hvad dit formål med medicinsk oversættelse er, så er det yderst vigtigt at der aldrig gåes på kompromis med kvaliteten. Derfor tilbyder vi prisgaranti hos LingoBob. Det vil sige, at støder du på en udbyder, som tilbyder samme produkt til en billigere markedspris, så matcher vi prisen. Således sikrer vi dig, at du får så billig en medicinsk oversættelse som muligt, samtidig med at vores høje kvalitet fortsat er urokkelig.

 


 

På hvilke sprog udbyder vi medicinsk oversættelse?

Når du ser en indlægsseddel til et lægemiddel, vil du formentlig også bemærket, at beskrivelsen heri fremgår på adskillige sprog. Derfor tilbyder vi hos LingoBob medicinsk oversættelse på over 70 forskellige sprog og ligeledes understøtter vi samtlige sprogkombinationer herunder. Vi oversætter blandt andet til verdens tre mest talte sprog engelsk, kinesisk og spansk. Ligeledes understøtter vi samtlige nordiske sprog, som omfatter dansk, svensk, norsk, finsk og islandsk. Du er desuden velkommen til at tjekke hele listen over, hvilke sprog vi understøtter.

 


 

Kontakt os

Står du og har brug for en medicinsk oversættelse, så lad LingoBobs kompetente translatører udføre arbejdet for dig. Sidder du inde med spørgsmål, som du ikke føler, at du fik besvaret her på siden, så tøv ikke med at give os et kald på telefon: +45 42 67 02 52. Vi tager gerne en uforpligtende samtale med dig, således at du kan føle dig helt tryg, inden du overlader en medicinsk oversættelse til os. Ligeledes er du naturligvis velkommen til at sende os en mail til info@lingobob.dk med dine spørgsmål. Ønsker du at modtage et uforpligtende og tilmed gratis tilbud på en medicinsk oversættelse? Så udfyld vores kontaktformular med det samme, og vi vender tilbage til dig med en pris hurtigst muligt.