Teknisk oversættelse

Hurtig levering

Altid hurtig oversættelse og vi garanterer den aftalte deadline.

Højeste kvalitet

Alle vores oversættere er uddannet på kandidat-niveau eller tilsvarende, har stor professionel erfaring og oversætter altid kun til deres modersmål.

Udvidet korrekturlæsning

Vi tilbyder altid udvidet korrekturlæsning, både på din kildetekst og på vores oversættelse.

Bestil tilbud

Ring til os på +45 42 67 02 52 eller skriv på info@lingobob.dk

Bliv ringet op

Kvalitetsgaranti

Vi sikrer 100% tilfredshed ved at give dig 10 dages reklamationsret.

Læs mere

Prisgaranti

Vi har den bedste pris, og matcher hvis du får et billigere tilbud.

Læs mere

Hasteoversættelse

Skal det gå ekstra hurtigt tilbyder vi hastelevering.

Læs mere

Hvad er en teknisk oversættelse?

En teknisk oversættelse kan langt de fleste brancher få brug for. Denne metode bruges i oversættelsesbureauer, når en opgave kræver en specialviden inden for en given branche. Bestiller du en teknisk oversættelse hos LingoBob, vil din translatør derfor have specialiseret sig inden for samme faglihed, som du befinder dig i. Derudover vil vedkommende have fremmedsproget som sit modersmål.

Ved at benytte sig af en translatør der beskæftiger sig med teknisk oversættelse, kan du være sikker på at samtlige fagtermer og fagtekniske formuleringer bliver oversat 100 % korrekt. Med en oversættelse fra LingoBobs tekniske oversættere, tilbydes du desuden kvalitetsgaranti. Hermed menes der, at du har 10 dages reklamationsret på din tekniske oversættelse. Denne kan du benytte dig af, hvis du finder kvaliteten af den tekniske oversættelse utilfredsstillende. Alt afhængig af hvad der ligger til grunde for klagen, går vi ind og udbedrer de fejl der måtte være, eller tilbyder 100 % tilbagebetaling.  

 


 

Hvilke brancher benytter sig af teknisk oversættelse?

En teknisk oversættelse kan i princippet gøre sig gældende inden for enhver branche. Dog oplever vi ofte at brancher, som på sin vis videregiver eller sælger teknologiske løsninger, der oftest har brug for en teknisk oversættelse. Det skyldes som regel, at der inden for disse brancher er vigtige manualer, rapporter eller sikkerhedsanvisninger, som kræver at blive oversat til flere sprog. Lige netop med dokumenter som disse, er det uhyre vigtigt, at hver enkelt sætning er skrevet med et letforståeligt sprog, hvor risikoen for fejlfortolkning er begrænset til et minimum. Et eksempel på hvorfor en teknisk oversættelse i disse situationer næsten er uundgåeligt, kunne være hvis en kunde køber et elektronisk apparat, men kommer til skade ved brug af dette.

Hvis episoden senere hen afleder en juridisk sag, og der findes områder i brugsanvisningen som let kan misfortolkes, så vil dette være en stor hæmsko for virksomheden i sagens videre udvikling. Du bør derfor aldrig gå på kompromis med kvaliteten på din tekniske oversættelse. Vi ved dog at prisen herpå ofte kan være et parameter, som virksomheder vægter højt ved valg af oversættelsesbureau. Derfor tilbyder vi hos LingoBob prisgaranti på din tekniske oversættelse. Dette vil sige, at finder du en billigere udbudspris på et identisk produkt hos et andet firma, så matcher vi prisen.

Herunder følger en række eksempler på brancher, hvor teknisk oversættelse i mange tilfælde benyttes:

 


 

Dokumenter hvor teknisk oversættelse benyttes

Som tommelfingerregel er teknisk oversættelse en metode, som bør benyttes i tilfælde hvor at få ord eller vendinger i dokumentet, ene og alene kan vende hele dokumentets betydning, hvis disse termer oversættes forkert. LingoBobs translatører oversætter altid til eget modersmål uanset valg af oversættelsesmetode. Vælger du vores dokument oversættelse til at oversætte materiale af teknisk karakter, kan du risikere, at en translatør uden nogen form for baggrundsviden om dit fag, ender med din opgave mellem hænderne. Hermed ville vi ikke kunne garantere en translatør med teknisk forståelse for dokumentets indhold, hvorfor vi langt hellere vil anbefale dig teknisk oversættelse i disse tilfælde. Herunder følger en række eksempler på dokumenttyper, hvor teknisk oversættelse som regel er at foretrække:

 


 

På hvilke sprog udbyder vi teknisk oversættelse?

LingoBob har et bredt netværk af kompetente translatører til tekniske oversættelse fordelt over hele verden. Derfor er vi stolte af at kunne understøtte over 70 forskellige sprog og stort set samtlige sprogkombinationer herunder. Vi oversætter blandt andet til samtlige nordiske sprog, hvilket omfatter dansk, svensk, norsk, finsk og islandsk. Derudover oversætter vi naturligvis også til nogle af verdens mest populære sprog som engelsk, kinesisk og spansk. Se gerne hele listen over, hvilke sprog vi understøtter.

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om teknisk oversættelse? Så tøv ikke med at kontakte os. Du er altid velkommen til at give os et kald på telefon: +45 42 67 02 52 til en uforpligtende samtale. Ligeledes er du velkommen til at sende os en mail på info@lingobob.dk. Så svarer vi dig hurtigst muligt på dine spørgsmål. Ønsker du blot at modtage et uforpligtende og gratis tilbud på din tekniske oversættelse, så udfyld vores kontaktformular med det samme, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.