Tekstoversættelse

Hurtig levering

Altid hurtig oversættelse og vi garanterer den aftalte deadline.

Højeste kvalitet

Alle vores oversættere er uddannet på kandidat-niveau eller tilsvarende, har stor professionel erfaring og oversætter altid kun til deres modersmål.

Udvidet korrekturlæsning

Vi tilbyder altid udvidet korrekturlæsning, både på din kildetekst og på vores oversættelse.

Bestil tilbud

Ring til os på +45 42 67 02 52 eller skriv på info@lingobob.dk

Bliv ringet op

Kvalitetsgaranti

Vi sikrer 100% tilfredshed ved at give dig 10 dages reklamationsret.

Læs mere

Prisgaranti

Vi har den bedste pris, og matcher hvis du får et billigere tilbud.

Læs mere

Hasteoversættelse

Skal det gå ekstra hurtigt tilbyder vi hastelevering.

Læs mere

Tekstoversættelse

Der er mange forhold at tage højde for, når du skal have oversat en tekst, og det kan være svært at få den oprindelige mening frem, når en tekst skal oversættes og formidles på et fremmedsprog. LingoBob har taget højde for alle disse forhold, når du skal have løst din oversættelse.

En tekst skal ikke blot ses som en række af ord og sætninger, der kan oversættes en-til-en. For at teksten skal give mening, når den oversættes, skal den ses i en større og ofte kompleks sammenhæng, hvor en forståelse for den rette kontekst er afgørende for at budskabet overbringes på præcis samme måde som i originalteksten.

Vi har et bredt netværk af professionelle oversættere og autoriserede translatører. Der stilles høje krav til vores oversættere for at sikre dig den højeste kvalitet, når du skal have oversat en tekst.

Læs mere om vores oversættere

Oversætterne arbejder kun på deres eget modersmål og har en kulturel baggrund, der gør, at de har indgående kendskab til den kontekst, som teksten skal fungere i. Og ved faglige tekster, har vores oversættere det nødvendige kendskab til branchen. Det gælder f.eks. for juridiske, medicinske og tekniske tekster. Ydermere samarbejder LingoBob med autoriserede translatører, når dette er påkrævet.

Kontakt

Vi sidder klar til at besvare, de spørgsmål du måtte have enten i forbindelse med en konkret opgave, eller hvis du blot vil høre nærmere.
Du er velkommen til at sende os en mail: info@lingobob.dk eller ringe til os på tlf. +45 42 67 02 52.